در حال حاضر دستگاههای لیزر سایناشور و لیزر کندلا دو مدل از بهترین و جدیدترین دستگاههای لیزر موهای زائد محسوب میشود. هر کدام از این دستگاههای لیزر کاربردهای مختص به خود را دارند و افراد با شرایط پوستی مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی و معرفی ویژگیها و تفاوتهای اصلی هر کدام از این دستگاههای لیزر بپردازیم.
تفاوتهای دستگاه لیزر الیت پلاس و کندلا
دو مدل از دستگاههای لیزر الیت پلاس و کندلا جز بهترین لیزرهای مطرح در دنیا محسوب میشوند. هر کدام از این لیزر ها از نظر عملکرد و کیفیت دارای تفاوتهای جزئی هستند که در ادامه قصد داریم هر کدام از این تفاوتها و ویژگیهای مختلف هر دستگاه را مورد بررسی قرار دهیم.
-
مجهز به سیستم هوشمند خنک کننده
هر کدام از دستگاههای لیزر سایناشور و کندلا از سیستم خنک کننده برخوردار هستند. این ویژگی باعث میشود که فرد پس از لیزر صورت یا بدن احساس خارش، سوزش یا التهاب نکند. ولی در این بین سیستم خنک کننده به کار رفته در دستگاه لیزر کندلا از کیفیت بالاتری برخوردار است و به فرد بیمار کمک میکند که هیچ نوع احساس درد و سوزشی نداشته باشد.
همچنین باید اضافه کرد که روی دستگاه لیزر کندلا دو نوع سیستم خنک کننده دینامیکی و خنک کننده هوای دستی تعبیه شده است. لیزر الی پلاس سایناشور نیز دارای یک سیستم خنک کننده باد سرد فشرده به اسم زیمر است. -
هندپیس های به کار رفته روی لیزر ها
هندپیس دستگاه لیزر در واقع یک قطعه است که اشعه لیزر را روی پوست متمرکز میکند. هندپیس های موجود در دستگاه لیزر کندلا قابل تعویض هستند و از این رو میتوان برای هر فرد از یک هندپیس استفاده کرد.
با این کار احتمال انتقال بیماریهای مختلف پوستی تا حد زیادی کاهش مییابد. هندپیس به کار رفته در دستگاه سایناشور سبک و با کیفیت است ولی قابل تعویض نیست! این هندپیس از جنس استیل است و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای پوستی میتوان به راحتی آن را استریل کرد. -
تفاوت طول موج تولید شده توسط دستگاه کندلا و الیت پلاس
طول موج لیزرهای مختلف میتوانند تأثیر مختلفی روی پوست انسان داشته باشند به همین دلیل بسیار مهم است که در خصوص طول موج دستگاههای لیزر اطلاعاتی داشته باشیم. طول موج دستگاه لیزر کندلا ۷۵۵ نانومتر است و با این طول موج میتواند به عمق پوست نفوذ کند. از این رو میتواند خیلی سریع و کاملا دقیق رشد فولیکولهای مو را کند کرده و تأثیر مطلوبی داشته باشد.
همچنین این دستگاه دارای طول موج دوم نیز است که ۱۰۶۴ نانومتر است. از این طول موج میتوان برای از بین بردن موهای نازک و کم رنگ استفاده کرد. این در حالی است که دستگاه الیت پلاس سایناشور دارای یک طول موج ۱۰۶۴ نانومتری است. بنابراین عملکرد این دستگاه نسبت به لیزر کندلا پایینتر و ضعیفتر است.
همچنین ممکن است برای پوستهای مختلف مناسب نباشد. -
تفاوت عوارض جانبی لیزر کندلا و سایناشور
دستگاه لیزر سایناشور به دلیل تولید موج بالا، موجب ایجاد سوختگی پوست میشود. به طور کلی دستگاه سایناشور با توجه به ساختار خود، دقت کمتری نسبت به دستگاه الکساندرایت کندلار دارد.
-
تعداد جلسات لیزر سایناشور و کندلا
تعداد جلسات درمان بستگی به نوع مو و پوست هر فرد دارد و اینکه قصد داشته باشد کدام بخش از بدن را تحت درمان لیزر قرار دهد. همچنین بخشهای مختلف بدن دارای چرخه رشد موی خاص خود هستند. بنابراین از بین بردن موهای زائد به هر بخش به صورت دائمی به این بستگی دارد که فولیکولها در زمان درمان در چه فازی قرار گرفتهاند. در کل ممکن است بین ۴ تا ۸ جلسه برای درمان کامل و از بین بردن موهای زائد توسط لیزر سایناشور و کندلا زمان نیاز باشد.
برای مشاوره درمورد این دو دستگاه به کجا مراجعه کنم؟
هر کدام از دستگاههای لیزر کندلا و الیت پلاس ویژگیهای و مزایای مختص به خود را دارند و برای افراد با پوستهای مختلف به کار گرفته میشوند. از این رو لازم است افراد قبل از درمان با یک متخصص پوست و مو مشورت کنند.
شما میتوانید خدمات مربوط به از بین بردن موهای زائد به وسیله لیزر کندلا و سایناشور را از کلینیک درمان مدینو دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره رایگان به شما پیشنهاد میکنیم که با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.