تزریق ژل لب در بارداری؛ چرا بهتر است در حاملگی انجام ندهید!؟

تزریق ژل در بارداری
فهرست محتوا (کلیک کنید)

“تزریق ژل در بارداری” یکی از دغدغه‌های احتمالی زنان باردار است که ممکن است ذهن شما را هم به خود مشغول کرده باشد! حجم‌دهی به بخش‌های مختلف صورت و رفع چین‌وچروک‌ها با ژل‌های تزریقی قطعاً وسوسه‌برانگیز است، ولی در دوره حساس بارداری، هر کاری باید بااحتیاط و آگاهی انجام شود. حالا که مسئله تزریق ژل در دوران بارداری مطرح شده است، باید ببینیم که نظر پزشک‌ها و متخصصین در این مورد چیست. اول از همه، در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه ژل یک فیلر غیرطبیعی است، واکنش بدن در دوره حاملگی می‌تواند در مقایسه با شرایط عادی، بسیار متفاوت باشد. برای یافتن جواب این سؤال که آیا در دوره بارداری می‌توانیم ژل تزریق کنیم یا خیر، بخش بعدی مقاله امروز “کلینیک مدینو” را مطالعه بفرمایید.

آیا در بارداری می‌توان ژل تزریق کرد؟

آیا در بارداری می‌توان ژل تزریق کرد؟

پزشک‌ها تزریق ژل در بارداری را پیشنهاد نمی‌دهند، زیرا احتمال دارد ریسک‌های متعددی را برای مادر و جنین او به دنبال داشته باشد. با اینکه نتایج منفی تزریق ژل در بارداری به طور رسمی ثابت نشده است، ولی همچنان زنان باردار از تزریق ژل منع می‌شوند. علت این ممنوعیت در ماهیت ژل نهفته است. به‌عبارت‌دیگر، وقتی ژل به بدن تزریق می‌شود، قابلیت جابه‌جایی ندارد و تنها در بخش موردنظر تجمع می‌یابد. از نظر درصد جذب ژل هم می‌توان گفت که به‌مرورزمان جذب می‌شود و همین امر به خطرات آن می‌افزاید. از طرف دیگر، با توجه به اینکه سطح هورمون‌های بدن در بارداری بسیار متفاوت است، در نتایج تزریق ژل هم می‌تواند اثرگذار باشد. به طور کلی، اگر به دنبال سطح ایمنی بالاتر و نتایج رضایت‌بخش‌تر هستید، حتما تزریق ژل را به بعد از این زمان موکول کنید تا سطح هورمون ها و وضعیت خاص بدن، تاثیر منفی‌ای بر روی نتایج نگذارد.

عوارض تزریق ژل در حاملگی

عوارض تزریق ژل در حاملگی

با اینکه ژل‌های تزریقی از اسید هیالورونیک ساخته می‌شوند، ولی عوارض متعدد و احتمالی‌ای را می‌توانند به دنبال داشته باشند. وجود کلاژن در ژل‌های تزریقی می‌تواند باعث تحریک بدن به بروز واکنش‌های آلرژیک شود. در کل، عوارض تزریق ژل در بارداری شامل موارد زیر می‌شود:

  1. تورم
    تورم پس از تزریق ژل چانه در بارداری می‌تواند به قدری شدید باشد که تأثیر منفی بر روی وضعیت زن باردار بگذارد. تورم طولانی مدت هم یکی دیگر از مشکلات احتمالی در دوره بارداری است.
  2. نکروز
    “نکروز پوستی” اصطلاحی است که به مرگ سلول‌ها به دلیل کاهش خون‌رسانی اشاره دارد. تزریق ژل خط خنده در بارداری می‌تواند با خطر نکروز هم همراه باشد.
  3. واکنش‌های آلرژیک
    احتمال بروز واکنش‌های آلرژیک به ژل، باتوجه به وضعیت حساس بدن در دوره بارداری بسیار بالاست. از طرفی، تست آلرژی و ناسازگاری بدن به ژل در این دوران هم اصلاً پیشنهاد نمی‌شود. در صورت بروز چنین واکنش‌هایی، به جنین هم آسیب وارد می‌شود.
  4. کبودی
    با اینکه کبودی یکی از عوارض طبیعی تزریق ژل در روزهای اول است، ولی در دوره بارداری احتمالاً به‌شدت کبودی افزوده می‌شود.
  5. عفونت
    “عفونت” یکی از خطرناک‌ترین عوارضی است که یک زن باردار می‌تواند در معرض آن قرار بگیرد. پیامدهای جبران‌ناپذیری که بروز عفونت می‌تواند به دنبال داشته باشد، جنین را در معرض سقط هم قرار می‌دهد.
  6. سقط جنین
    سقط‌جنین هم می‌تواند یکی از عوارض نادر بعد از تزریق ژل باشد. البته، در نظر داشته باشید که احتمال سقط‌جنین بعد از تزریق ژل توسط هیچ تحقیق یا مطالعه‌ای اثبات نشده است، ولی ریسک‌های دیگر می‌توانند منجر به تحریکات شدید بدن در دوره بارداری شوند.

سایر عوارض تزریق ژل در بارداری شامل قرمزی و خارش بیش از حد و بسیاری دیگر از آسیب‌ها می‌شود که در دوره بارداری می‌تواند اثرات بلندمدت و منفی‌ای را به دنبال داشته باشد. باتوجه به واکنش مختلف بدن هر فرد نسبت به ژل تزریقی، قطعاً پیشگیری بهتر از درمان است.

برای تزریق ژل در زمان حاملگی با مدینو به طور رایگان مشورت کنید

پزشکان با‌تجربه و حرفه‌ای “کلینیک مدینو” همواره به زنان باردار در خصوص تزریق ژل در بارداری راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهند. یکی از توصیه‌های مهم پزشکان این کلینیک این است که زنان بارداری که دغدغه تزریق ژل چانه، خط خنده، زیر چشم و سایر نواحی بدن را دارند، این کار ریسک برانگیز را بعد از بارداری انجام دهند. دوره بارداری باید به بهترین نحو ممکن سپری شود و کاری مثل تزریق ژل می‌تواند مشکلاتی را برای زنان به وجود بیاورد که در نهایت، فرد به این نتیجه برسد که عدم تزریق ژل تا چه اندازه می‌تواند به ارتقای سلامت مادر و جنین کمک کند. هر سؤالی که در این خصوص دارید را می‌توانید با ما در میان بگذارید و از خدمات مشاوره رایگان ما بهره‌مند شوید.

سوالات متداول

احتمال آسیب‌دیدن جنین با تزریق ژل در بارداری وجود دارد. باتوجه به شدت و نوع عوارضی که این روش می‌تواند برای زنان باردار به دنبال داشته باشد، احتمال آسیب به جنین را هم نمی‌توان نادیده گرفت.
بله قبل از بارداری می‌توانید بدون نگرانی در خصوص ریسک‌های تهدیدکننده برای سلامتی، ژل لب و صورت تزریق کنید. پیشنهاد می‌شود که تا ۳ ماه قبل از بارداری اقدام به تزریق ژل کنید. برای اطمینان از عدم وجود آلرژی و سازگاری بدن به ژل، می توانید تست کلاژن را انجام دهید.
در دوره بارداری باید به دنبال راهکارهای طبیعی برای زیبایی باشید. به‌عنوان‌مثال، اگر به دنبال تزریق ژل به گونه‌های خود هستید و می‌خواهید لاغری صورت شما رفع شود، به‌جای ژل مواد غذایی طبیعی‌ای مصرف کنید که باعث افزایش حجم گونه می‌شود. غذاهای حاوی نشاسته و با درصد آب بالا می‌تواند جایگزین خوبی باشد. اگر هم قصد دارید باهدف رفع چین‌وچروک ژل تزریق کنید، پیشنهاد می‌دهیم به‌جای ژل از انواع آب‌رسان و کرم‌های ضدچروک مخصوص دور چشم استفاده کنید. البته، باوجوداینکه این راهکارها طبیعی و بی‌ضرر هستند، ولی حتماً قبل از هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.
۵/۵ - (۱ رای)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

 

درود!

چگونه می‌توانیم به شما کمک کنیم؟

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟